200% Magaura
  • Home
  • About
  • Nieuw
  • Toerist in eigen land
    • Onze favoriete adresjes >
      • Food and so much more >
        • Oost-Vlaanderen
        • West-Vlaanderen
        • Antwerpen
      • Lifestyle
      • Unieke pop-ups
    • Culinair genieten op topniveau >
      • Glow
      • Hertog Jan
      • Hertog Jan 2016
      • Il Proverbio
      • Oak
      • Restaurant Lof
      • Restaurant Slagmolen
      • The Brunch
      • The Jane
      • Vivendum
    • Gent
    • Hasselt
    • Knokke
    • Maasmechelen
    • Maaseik
    • Opglabbeek
    • Opoeteren
    • Geel Ten Aard
    • Ardennen
  • Toerist in het buitenland
    • Duitsland >
      • Berlijn
      • Dusseldorf
      • Keulen
    • Egypte >
      • Taba Heights
    • Frankrijk >
      • De Provence >
        • Avignon
        • Gordes
        • L' Isle-sur-la-Sorgue
        • Velleron
      • Marseille
      • Parijs
      • Saint-Tropez
    • Groot-Brittannie: Londen
    • Gran Canaria
    • Hongarije : Budapest
    • Italië >
      • Milaan
      • Firenze
      • Sorrento
      • Rome
      • Venetie
    • Marokko: Marrakech
    • Monaco
    • Rusland: Moskou
    • Nederland >
      • Arnhem
      • Bussloo
      • Noordwijk
      • Roermond
      • Utrecht
    • Spanje >
      • Barcelona
      • Menorca
      • Puerto Banus
    • Tenerife
    • Tsjechie : Praag
  • Let us inspire you
    • Teamwork - Dream work
    • Tips & Tricks
    • Vakantie in huis
  • Contact

Campari tonic

*The perfect summer serve*

5/16/2016

0 Reacties

 
De typische rode kleur, het intense aroma en de bitterzoete smaak… Campari staat symbool voor 
intrige en plezier en dat past perfect bij onze 200% Magaura-lifestyle! 

Met de zomer in het vooruitzicht en onze dromen over het zonnetje en gezellige terrasjes, was dit het ideale moment om de tips en tricks van de one and only Sofie Ketels zelf uit te proberen. Het resultaat was een verfrissende Campari Tonic.

Interesse in meer tips voor het maken van de perfecte cocktail met Campari. Lees dan onze blog Campari Bitter Academy. 

Klaar om zelf aan de slag te gaan? Haal de onderstaande ingrediënten in huis and you're good to go! 

Foto

Ingrediënten (1pers.)
​
  • 50 cl campari
  • 1/2 flesje Tonic
  • limoen & komkommer
  • veel ijs

Bereiding

  • Meet de Campari af met een meetglaasje en doe het in een longdrinkglas.
  • Snijd een lange sliert van de komkommer en maak een 'cucumberswirl' met behulp van de ijsblokjes. 
  • Voeg de tonic toe, é voila!
Foto
0 Reacties

    aurélie & magalie

    Ons motto is 'Enjoy life. Eat well. Laugh often.' We genieten dan ook met volle teugen van wat het leven ons te bieden heeft! ​We hopen dat onze belevenissen, tips en tricks jullie inspireren.
    Read more about us. 

    Foto