200% Magaura
  • Home
  • About
  • Nieuw
  • Toerist in eigen land
    • Onze favoriete adresjes >
      • Food and so much more >
        • Oost-Vlaanderen
        • West-Vlaanderen
        • Antwerpen
      • Lifestyle
      • Unieke pop-ups
    • Culinair genieten op topniveau >
      • Glow
      • Hertog Jan
      • Hertog Jan 2016
      • Il Proverbio
      • Oak
      • Restaurant Lof
      • Restaurant Slagmolen
      • The Brunch
      • The Jane
      • Vivendum
    • Gent
    • Hasselt
    • Knokke
    • Maasmechelen
    • Maaseik
    • Opglabbeek
    • Opoeteren
    • Geel Ten Aard
    • Ardennen
  • Toerist in het buitenland
    • Duitsland >
      • Berlijn
      • Dusseldorf
      • Keulen
    • Egypte >
      • Taba Heights
    • Frankrijk >
      • De Provence >
        • Avignon
        • Gordes
        • L' Isle-sur-la-Sorgue
        • Velleron
      • Marseille
      • Parijs
      • Saint-Tropez
    • Groot-Brittannie: Londen
    • Gran Canaria
    • Hongarije : Budapest
    • Italië >
      • Milaan
      • Firenze
      • Sorrento
      • Rome
      • Venetie
    • Marokko: Marrakech
    • Monaco
    • Rusland: Moskou
    • Nederland >
      • Arnhem
      • Bussloo
      • Noordwijk
      • Roermond
      • Utrecht
    • Spanje >
      • Barcelona
      • Menorca
      • Puerto Banus
    • Tenerife
    • Tsjechie : Praag
  • Let us inspire you
    • Teamwork - Dream work
    • Tips & Tricks
    • Vakantie in huis
  • Contact

*paris is always
​a good idea*

Chocoladevulling

10/7/2015

0 Reacties

 
Ingrediënten
  • 225 gram boter
  • 300 gram poedersuiker
  • 175 gram witte of bruine chocolade
  • 125 ml room
  • 1 snufje zout
  • 1/2 theelepel vanille extract
Foto
Foto
Foto
Bereiding
  1. Vul een kookpot met water en zet deze op een middelhoog vuur.
  2. Weeg de chocolade af en doe deze in een kom. Smelt de chocolade in de kom boven het heet water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt.
  3. Laat de chocolade zachtjes smelten.
  4. Tussentijds niet roeren, wacht tot de chocolade volledig gesmolten is. Dit is belangrijk om een goed resultaat te hebben.
  5. Giet de chocolade daarna in een droge kom en laat afkoelen.
  6. Doe de boter in een grote kom, mix en voeg beetje bij beetje de poedersuiker en het zout toe.
  7. Mix tot een glad geheel op middelhoge snelheid.
  8. Voeg vervolgens de room en de vanille toe. Mix heel luchtig en spatel er dan de afgekoelde chocolade door.
  9. Mix het mengel op hoge snelheid tot een fluffy geheel.
  10. Je vulling is nu klaar. Zet ze nog even in de frigo tot ze minder lopend is. Daarna kan je de macarons vullen.
  11. Doe op één helft de vulling en leg de andere helft erop. Be ready to taste Paris in your home!
0 Reacties

Uw commentaar zal worden geplaatst nadat het is goedgekeurd.


Laat een antwoord achter.

    Aurélie & magalie

    Ons motto is 'Enjoy life. Eat well. Laugh often.' We genieten dan ook met volle teugen van wat het leven ons te bieden heeft! ​We hopen dat onze belevenissen, tips en tricks jullie inspireren.
    Read more about us. 

    Foto