200% Magaura
  • Home
  • About
  • Nieuw
  • Toerist in eigen land
    • Onze favoriete adresjes >
      • Food and so much more >
        • Oost-Vlaanderen
        • West-Vlaanderen
        • Antwerpen
      • Lifestyle
      • Unieke pop-ups
    • Culinair genieten op topniveau >
      • Glow
      • Hertog Jan
      • Hertog Jan 2016
      • Il Proverbio
      • Oak
      • Restaurant Lof
      • Restaurant Slagmolen
      • The Brunch
      • The Jane
      • Vivendum
    • Gent
    • Hasselt
    • Knokke
    • Maasmechelen
    • Maaseik
    • Opglabbeek
    • Opoeteren
    • Geel Ten Aard
    • Ardennen
  • Toerist in het buitenland
    • Duitsland >
      • Berlijn
      • Dusseldorf
      • Keulen
    • Egypte >
      • Taba Heights
    • Frankrijk >
      • De Provence >
        • Avignon
        • Gordes
        • L' Isle-sur-la-Sorgue
        • Velleron
      • Marseille
      • Parijs
      • Saint-Tropez
    • Groot-Brittannie: Londen
    • Gran Canaria
    • Hongarije : Budapest
    • Italië >
      • Milaan
      • Firenze
      • Sorrento
      • Rome
      • Venetie
    • Marokko: Marrakech
    • Monaco
    • Rusland: Moskou
    • Nederland >
      • Arnhem
      • Bussloo
      • Noordwijk
      • Roermond
      • Utrecht
    • Spanje >
      • Barcelona
      • Menorca
      • Puerto Banus
    • Tenerife
    • Tsjechie : Praag
  • Let us inspire you
    • Teamwork - Dream work
    • Tips & Tricks
    • Vakantie in huis
  • Contact

mary V

Nick Bril presents Mary V – ‘The uncommonly tangy tomato juice’

9/28/2019

0 Reacties

 
Donderdag 26/09 waren we aanwezig bij de lancering van Mary V een uniek tomatensap 2.0 gecreëerd door Nick Bril, de sterrenchef van The Jane. In een veranderende maatschappij die meer en meer focust op gezondheid en alcoholvrije dranken zag hij nog een gat in de markt. Vier maanden werkte hij aan de ontwikkeling van Mary V. ‘Uitgangspunt was voor mij het creëren van een nieuw type tomatensap met natuurlijk én complex smakenkarakter,’ aldus de Zeeuwse chef. 
Foto
Foto
Foto
Foto
Het vers sap van de roze ‘Tomimari Mucchoo’ is het sleutelbegrip. Daarnaast werden er nog natuurlijke smaakmakers toegevoegd om een catchy toets te hebben. ‘Limoensap en balsamico geïnfuseerd met zeekraal zorgen voor zachte aciditeit. Extract van gefermenteerde soja brengt extra pit en body. Oosterscheldewater zorgt voor een vleugje zout als finishing touch in Mary V,’ legt Nick uit.

​Dit zo goed als 100% Belgische product (de zeekraal buiten beschouwing gelaten) is niet samengesteld met concentraat, wat andere tomatensappen vaak zwaarwichtig maakt. Die andere tomatensappen zitten vaak vol met conserveermiddelen en meestal proef je enkel heerlijk vers sap.

Het drankje is puur, zuiver en fris gemaakt. Neem een slok, doe je ogen dicht en het is alsof je een hapje genomen hebt van de lekkerste tomaat die je ooit at. Na die eerste indruk proef je de complexiteit, de onderliggende smaken die het tomatensap naar nog een hoger niveau tillen. Mary V is duidelijk ontwikkeld met veel creativiteit, passie en kennis van zaken.
Foto
Foto
​​Een bonus is het lage caloriegehalte… Slechts 35.2 kcal voor een flesje van 200 ml. Doordat er geen additieven of bewaarmiddelen worden toegevoegd blijft het ook tenminste twee jaar houdbaar. 
​Wil je het serveren met ijs of eerder als basis gebruiken voor een cocktail, mocktail of zelfs een vinaigrette? Niks is te gek!
Foto
Foto
Foto
Wij mochten gisteren alvast enkele heerlijke gerechtjes proeven waarin Mary V verwerkt was. Check de website www.drinkmaryv.com voor nog meer informatie. 
Foto
Foto
Foto
Foto
​Wil je dit goed aanschaffen om thuis te proeven haast je dan als de bliksem naar www.belgodrinks.com of www.ginsonline.com
​

Geproefd en goedgekeurd! Cheers! 
Foto
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

    AURÉLIE & MAGALIE 

    Ons motto is 'Enjoy life. Eat well. Laugh often.' We genieten dan ook met volle teugen van wat het leven ons te bieden heeft! ​We hopen dat onze belevenissen, tips en tricks jullie inspireren.
    Read more about us. ​

    Foto