200% Magaura
  • Home
  • About
  • Nieuw
  • Toerist in eigen land
    • Onze favoriete adresjes >
      • Food and so much more >
        • Oost-Vlaanderen
        • West-Vlaanderen
        • Antwerpen
      • Lifestyle
      • Unieke pop-ups
    • Culinair genieten op topniveau >
      • Glow
      • Hertog Jan
      • Hertog Jan 2016
      • Il Proverbio
      • Oak
      • Restaurant Lof
      • Restaurant Slagmolen
      • The Brunch
      • The Jane
      • Vivendum
    • Gent
    • Hasselt
    • Knokke
    • Maasmechelen
    • Maaseik
    • Opglabbeek
    • Opoeteren
    • Geel Ten Aard
    • Ardennen
  • Toerist in het buitenland
    • Duitsland >
      • Berlijn
      • Dusseldorf
      • Keulen
    • Egypte >
      • Taba Heights
    • Frankrijk >
      • De Provence >
        • Avignon
        • Gordes
        • L' Isle-sur-la-Sorgue
        • Velleron
      • Marseille
      • Parijs
      • Saint-Tropez
    • Groot-Brittannie: Londen
    • Gran Canaria
    • Hongarije : Budapest
    • Italië >
      • Milaan
      • Firenze
      • Sorrento
      • Rome
      • Venetie
    • Marokko: Marrakech
    • Monaco
    • Rusland: Moskou
    • Nederland >
      • Arnhem
      • Bussloo
      • Noordwijk
      • Roermond
      • Utrecht
    • Spanje >
      • Barcelona
      • Menorca
      • Puerto Banus
    • Tenerife
    • Tsjechie : Praag
  • Let us inspire you
    • Teamwork - Dream work
    • Tips & Tricks
    • Vakantie in huis
  • Contact

sucás

kunstwerken op je bord

6/25/2017

0 Reacties

 
Foto
Foto
The Place To Be om heerlijk culinair te genieten in Costa Adeje is zonder twijfel restaurant Súcas! Dit subliem restaurant vind je naast de Baobab Suites (waar wij verbleven). De Vlaamse kok Lucas Maes staat er achter het fornuis en zijn gerechten zijn echte pareltjes! Elk bord is een kunstwerk en de smaken zijn subliem! We hebben in dit culinaire restaurant meer dan één keer genoten van een overheerlijk diner! De bediening is uiterst vriendelijk en professioneel. Een pluspunt is de persoonlijke toets die Lucas Maes geeft aan zijn zaak. Met een grote glimlach heet hij je welkom en neemt zelf je bestelling op. Dat hij je te woord staat in het Nederlands is eveneens een leuke extra! 
Foto
Foto
Foto
Naast de uitgebreide kaartkeuze biedt de chef ook altijd enkele suggesties die zeker de moeite waard zijn! Wij kunnen ontzettend genieten van lekker eten, maar meestal kiezen we enkel een hoofdgerecht met dessert of een voor- en hoofdgerecht. In Súcas konden we de verleiding keer op keer niet weerstaan. De gerechten waren er zo heerlijk dat we telkens een voorgerecht, hoofdgerecht én dessert namen. We wilden immers zo veel mogelijk proeven en genoten enorm van elke gang! We laten onze foto’s van voor zich spreken. 
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Leuk weetje: Súcas is het tweede restaurant van Lucas Maes. In restaurant Lucas Maes (in het noorden van Tenerife) kan je ook genieten van zijn culinaire creaties. Michelin kende dit restaurant 1 ster toe. 
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
0 Reacties

    aurélie & magalie

    Ons motto is 'Enjoy life. Eat well. Laugh often.' We genieten dan ook met volle teugen van wat het leven ons te bieden heeft! ​We hopen dat onze belevenissen, tips en tricks jullie inspireren.
    Read more about us. ​

    Foto