200% Magaura
  • Home
  • About
  • Nieuw
  • Toerist in eigen land
    • Onze favoriete adresjes >
      • Food and so much more >
        • Oost-Vlaanderen
        • West-Vlaanderen
        • Antwerpen
      • Lifestyle
      • Unieke pop-ups
    • Culinair genieten op topniveau >
      • Glow
      • Hertog Jan
      • Hertog Jan 2016
      • Il Proverbio
      • Oak
      • Restaurant Lof
      • Restaurant Slagmolen
      • The Brunch
      • The Jane
      • Vivendum
    • Gent
    • Hasselt
    • Knokke
    • Maasmechelen
    • Maaseik
    • Opglabbeek
    • Opoeteren
    • Geel Ten Aard
    • Ardennen
  • Toerist in het buitenland
    • Duitsland >
      • Berlijn
      • Dusseldorf
      • Keulen
    • Egypte >
      • Taba Heights
    • Frankrijk >
      • De Provence >
        • Avignon
        • Gordes
        • L' Isle-sur-la-Sorgue
        • Velleron
      • Marseille
      • Parijs
      • Saint-Tropez
    • Groot-Brittannie: Londen
    • Gran Canaria
    • Hongarije : Budapest
    • Italië >
      • Milaan
      • Firenze
      • Sorrento
      • Rome
      • Venetie
    • Marokko: Marrakech
    • Monaco
    • Rusland: Moskou
    • Nederland >
      • Arnhem
      • Bussloo
      • Noordwijk
      • Roermond
      • Utrecht
    • Spanje >
      • Barcelona
      • Menorca
      • Puerto Banus
    • Tenerife
    • Tsjechie : Praag
  • Let us inspire you
    • Teamwork - Dream work
    • Tips & Tricks
    • Vakantie in huis
  • Contact

*paris is always
a good idea*

Vanillevulling

10/7/2015

0 Reacties

 
 Ingrediënten (+/- 12 cupcakes)
  • 45 gram bloem
  • 240 ml melk
  • 200 g roomboter
  • 200 g poedersuiker
  • 5 ml vanille extract
Bereiding
  1. Doe de bloem en de melk in een steelpannetje. Dit mengsel klop je goed zodat het klontervrij is. Dan zet je het pannetje op het vuur.
  2. Breng het geheel rustig aan de kook en zet het daarna meteen op een laag vuur. Het belangrijk dat je blijft roeren zodat het beslag niet kan aanbranden.
  3. Dit beslag wordt steeds dikker en na ongeveer 5 minuten is het dik genoeg.
  4. Vervolgens schep je het mengsel in een kom en deze dek je af met plastic folie. Laat het geheel afkoelen tot kamertemperatuur.
  5. Terwijl dit afkoelt, mix je de boter luchtig op middelhoge snelheid.
  6. Voeg langzaam de poedersuiker en de vanille toe. Blijf tussendoor goed mixen.
  7. Daarna voeg je het afgekoelde melk-bloemmengsel toe en mix nog eens 5 minuten op middelhoge snelheid.
  8. In alle kleuren van de regenboog!
    ​Verdeel het beslag over verschillende kommen en voeg je kleurstof toe. 
  9. De vulling is bijna klaar! Dek het geheel nogmaals af met plastic folie en zet 15 minuten in de koelkast. 
  10. Nu kan je aan de slag om je macarons af te werken. It's almost Paris-time!
0 Reacties

    aurélie & magalie

    Ons motto is 'Enjoy life. Eat well. Laugh often.' We genieten dan ook met volle teugen van wat het leven ons te bieden heeft! ​We hopen dat onze belevenissen, tips en tricks jullie inspireren.
    Read more about us. 

    Foto